tisdag 22 mars 2011

onsdag 9 mars 2011

Min förebild

Knorrade lite över uppgiften att beskriva min förebild, men ser nu i efterhand att jag lärt mig mycket av den. Resultatet av uppgiften är att jag.
1. Känner mig säker på Photostory.
2. Vet att man kan använda Photostory till det som den är bra på och sedan spara den som film och lägga in den i Moviemaker där man kan lägga in andra filmer samt lättare kan lägga in ljud.
3. Vet hur man lägger in prat och ljud parallellt i Movie Maker tack Elisabeth, (man spar projektet med bilder och prat som film och lägger sedan in filmen som ett nytt filmprojekt i movie maker. Ett nytt projekt som sedan lägger in musik i.)
4. Vet hur man gör om filer till såna som moviemaker tar emot (tycker fortfarande att det är en jungel med bokstavskombinationer som jag inte begriper men har modet att googla efter program och instruktioner).
5. Idag på kursen har jag dessutom fått hjälp att hitta infallsvinklar för hur man kommenterar färdiga projekt utifrån dess innehåll utan att kränka den som lagt ner hårt arbete på sin uppgift.
Jag är nöjd!

onsdag 2 mars 2011

Drömmer om islossning.

 Sjön ligger frusen men solen värmer, snart kan vi glida ut med båten! Idag har jag klurat läst, vänt och vridit. Det lossnar inte! Jag har uppslag och ideér men får just inget ur händerna. Jag har en dryg vecka på mig sen ska bloggen vara sjösatt. Min badplats kommer nog att vara infrusen minst en månad till jag kommer att vara i fullt upptagen med arbetet i klassen då!